Fireflyes!!!<3333333



<33333333333333333

ONSDAG!!

Hej alla!
Idag var jag i skolan. Det blev lite bråk när vi skulle byta platser. (Som vanligt). Nu sitter jag brevid Ivar och Lovisa.
På eftermiddagen var jag på mitt piano. Bara tjugo minuter. Men men...
Nu sitter jag här vid datorn. Imorrn ska vi typ klä ut oss till påskkärringar (som sagt). Det är någon konstig grej som lärarna har kommit på. Aja, jag ska ändå inte klä ut mig så mycket.

Hade bra!

Love<333


PÅSKLOV!!!











Snart är det påsk. Bara en till dag med skolan. Åhh, vad härligt det ska bli med påsklov!!! Då bär det av mot LONDON!!!!

Love<333


TISDAG!!

Hejhej!
Idag har jag varit i skolan. BARA TVÅ DAGAR KVAR TILL PÅSKLOVET!!!
Fast egentligen bara en. Eftersom att vi ska klä ut oss till påskkärringar för att komma in gratis på skansen på torsdag. Jag vet inte om man kan räkna det som en skoldag.

Sedan var jag på dansen. Vi ska tydligen dansa till "Tik tok" också. Det var första gången jag dansade den idag och jag kan den INTE!!!

Snart ska jag till pappa. Jag ska bara packa sakerna till London och var jag behöver i veckan först.

Love<333

MÅNDAG!!

Hej alla! Idag så gick jag till skolan som vanligt. Skulle egentligen ha gympa men gympasalen var typ "vattenskadad" så vi fick spela pingis utanför istället. Med vekarie. För Jenny (min gympalärare) är bortrest.

Efter skolan åkte jag och Steph till teatern. Vi ska ha uppspel om typ fyra veckor, och jag vet INTE vad jag ska göra.

Nu är jag hemma och har gjort lite grejer. Imorrn ska jag till pappa.

Love<333

JAG VILL HA SOMMAR!!!











JAG LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ MYCKET EFTER SOMMAREN!!!

ADELSÖ!!

Tjoo!!

Igår åkte vi till landet (adelsö) och sov över där till idag. Moa var med. Vi gjorde massa roliga saker.
B.l.a så gick Moa runt i tygskor i snön. "Fyra av fem toast. Kanon kul"
Aja, jag fotade ganska mycket. Här kommer lite naturbilder.

























Hihi, den sista är ingen naturbild. Men jag tycker att den passade in.

Love<333

Pergolesi









Hej! Det här fyra av dom låtarna vi sjöng på konserten i torsdags.

1. Pergolesi. Stabat mater
2. Pergolesi. O quam tristis
3. Pergolesi. Quis est homo
4. Pergolesi. Amen

Godislördag!!

HIHI, Hejsan. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Men har iallafall en godislördag framför mig!!!
Ska kanske ringa en kompis, vet inte. Tänkte bjuda hem en igår men ingen kunde. Aja, har iallafall varit och köpt lite godis!!! Jag vet att jag tjatar men jag e så sugen!!!!!!!!!!!!!!!!

Love<333








fredag!!

HEEEEJ!!!<333
Idag har det bara varit slappigt. I skolan fick vi hamburgare. Skolans hamburgare är kanske inte det bästa man kan få, men det är iallafall en av dom bättre rätterna.

Sista lektionen (bild lektionen) så läste Bellis högt för klassen. Hon läser en bok som heter "Sejtes skatt" och den är jättebra!!!<333 Medans hon käste fick vi ostbågar! Jag skrev massa saker.

Aja, ska typ ner och spela tv-spel med min lillebrorsa nu!

Love<333


LONDON 2010

                                                   

Torsdag!!

Idag hade vi konsert i St. Thomas kyrka i Vällingby. Det var kul men vi sjöng typ bara hälften. Resten skulle vi lyssna på. Det var typ nån damkör.

Aja, På "rasten" gick nästan alla i klassen  till Mc Donalds. Jag tog en Mac Chicken meny för 55 och en glass för 8 till efterrätt.
Konserten började klockan halv åtta. Mitt i blev jag jätte törstig, så en förälder fick gå och hämta vatten till mig.
Pappa var där. Efter konserten sjussade han hem mig.
Love<333

Jag ska lägga in fler bilder jag lovar!!

Hej! Förlåt att det inte blir så mycket bilder i den här bloggen! Jag ska lägga in fler! Jag ska såklart lägga in videoklipp också! JAG LOVAR!!!

Love

 


ONSDAG!!

Heej! Imorrn har vi konsert så jag måste gå och lägga mig om två timmar.

Idag hade vi också jättelångt rep (hhhmmm). Först i aulan, sedan i 503.

Klockan halv fem gick jag till mitt piano. Jag spelade upp låten som Linda lärde mig. Just det jag skulle hälsa till dig Linda!!<333.

Sedan gick jag och Ellen till "SKRAPAN". Jag skulle köpa ett par mjukisbyxor och Ellen skulle lämna in sin kamera på laddning. Ingenting blev av.

Aja,

KRAM!

Ghost wisperer<333

Ghost wisperer handlar om Melinda Gordon som kan se andar. En dag dör hennes man Jim och tar sig in i en annan kropp. Han vaknar upp och minns henne inte. Kanske får hon en andra chans...

Just nu är avsnitten så spännande och sorliga. Nu sitter jag och gråter. Ni måste se!!! Ghost wisperer går på fyran alla vardagar från 14.55 till 15.55.

     KRAM!

TISDAG!!

Hejsan! Idag har det typ inte hänt nånting. Jag var i skolan och vi hade typ två timmars rep till på torsdag. Då ska vi sjunga: Dona nobis, Can you hear me?, Stabat mater, O quamtristis, Quis est homo, Amen och Jorden kan du inte göra om. Jag kan alla låtar utantill. (Som tur e.)

På eftermiddagen så gjorde jag läxan och kollade på Ghost wisperer. Sedan gick jag på min dans. Vi gjorde lite grejer...

...Aja...

...KRAM!

MÅNDAG!!

Hej alla! Måndagar är jobbiga. Är typ uppe till tolv på helgerna. Så jag är jättetrött på måndagar.

Idag hade vi ett nationellt prov i Engelska. Det gick ganska bra (tror jag).

Klockan fyra var jag på min teater med söta Stephanie  <333 :P. Kan typ min roll som spöke utantill nu. Det är jag som räddar hela pjäsen!! =PPP

Aja,

KRAM!

SÖNDAG!!

Tjenare! Idag vaknade jag typ klockan tio av att min lillebror och min lådsasbror satt och skrek utanför mitt rum. Sedan, ungefär klockan elva åkte jag till min bästa kompis Sofia. Vi spelade b.l.a TV spel. Vi spelade "Mario cart" på "Game cub". Det var kul.

Ungefär klockan halv tre, kom pappa och hämtade mig. Då åkte vi till min lådsas mammas syster Lena, hennes man och hennes två barn Sixten och Sigrid. För Siten fyllde år förra Söndagen. Där spelade vi "monopol".

På kvällen klockan sex åkte jag och mina syskon till våran mamma. Där selade vi ett spel som heter "Europa spelet". Klockan sju gick vi till resturangen "O'Pizzicato". Där har de pizza och pasta b.l.a.

KRAM!

LÖRDAG!!

Hejs svejs! Idag så var jag hemma hos Linda <333. Det var jättekul! När jag kom dit så gick vi till parken med Lindas kaniner, Smulan och Flingan. De är jättegulliga. Jag fick "ta hand om" Flingan, den svarta. Och Linda fick "ta hand om" Smulan, den andra. (hehe vet inte hur jag ska förklara färgen.)

Sedan gick vi hem. Hemma (hos Linda) Så åt vi lunch och spelade spel. Vi åt Tacos. Det var jättegott! (hihi) Efter lunchen så gick vi till ett berg. Haha! Jag var sämst på att klättra upp. Linda däremot var Linda hur smidig som helst. Vi tog med oss lite chips och choklad. Var sämst på vägen ner också.

Sedan hemma så kollade vi på tv och gjorde en "klätter bana" till Mojje. (Hennes hamster.) Typ en halvtimme innan jag skulle hem så bakade vi en sockerkaka. Precis när pappa kom så blev kakan klar. Så han stannade kvar och åt den med oss.

Nu är jag hemma och kollar på TV.

KRAM!

FREDAG!!

Hej alla! Idag var en lite konstig dag. Först hade vi rep i Aulan i typ två timmar! För vi ska ha konsert på Torsdag. Hehe :) kan redan alla låtar. Sedan hade vi jumpa. Det var tråkigt för vi skulle prata om majblomsförsäljning. Och fattade inte ett skit på hela lektionen. Sen skulle vi köra killerball.  Med killarna. När alla skrek. Då gick jag ut.

Bellis (min fröken) fyllde år idag. Jag hade ingen present. Så det fick räcka med ett kort sm blev klart typ två minuter innan vi slutade. Förra året gjorde vi en asa stor fest för henne fast vi (eller iallafall jag) tyckte att det sksulle bli för mycket om vi hade en lika stor fest i år också.

Aja, nu är jag hemma och ska se på "Let's dance.^^

KRAM!

TORSDAG!!

Hej bloggen! Idag hände typ ingenting. Var i skolan, åkte hem, kollade på "Ghost wisperer". Grät (som vanligt). Aja, ikväll ska jag se på "Sveriges värsta bilförare". As kul! Garvar typ hela tiden.

KRAM!

ONSDAG!!

Hej alla! Idag var jag i plugget. Vi hade vårt andra nationella prov i engelska. Det var ganska lätt. Melker kom också. Han har flyttat till Tyskland. Han gick i vår klass förut. När han kom så fick vi chips och ostbågar. Detvar gott. Sedan kollade jag på "Ghost wisperer". Jag grät idag med. Det är sorgligt just nu. Aja, sedan var jag på mitt piano. Jag kom typ tio minuter försent. Glömde bort tiden. Hade bra!

KRAM!

TISDAG!!

HEJ! Idag har jag varit i plugget (som vanligt). På lunchen gick jag hem.... orkar inte förklara varför. När jag kom hem från skolan tittade jag på Ghost wisperer. Det är så bra. Och sorgligt. Jag grät asa mycket!!! Klockan fyra hade jag dans (som vanligt). Vi dansar till låten Bad romance (Se nedan). Vi har en jättebra dans. Sedan ska vi dansa en till dans till en annan låt. Men jag vet inte vad låten heter. Aja, hade så bra!



KRAM!

Måndag!

Hej alla! Har typ varit trött hela dagen. Är alltid det efter helger.

Hade ingen teater idag. För en annan grupp har typ uppspel. Tänkte åka hem till Hanna istället men det blev lite problem... orkar inte förklara.

Aja, pallar inte skriva mer

KRAM!


Vinnarlåten!



Hej! Här är vinnarlåten av melodifestivalen! Hon sjunger lite i halsen men låten är bra!

HELGEN!!

Fredag, Var i skolan. På eftermiddagen kom Hanna hem till mig och gjorde sig i ordning till klassfesten. Kl 5 åkte vi hemifrån.
På klassfesten hade vi asa kul! (iallafall jag) Vi dansade och åt allt som jag och Hanna köpte (torsdag).
Efter halva festen körde vi ryska posten.  Några ville inte vara med men vi var ändå ganska många.
I slutet av festen blev det en tryckare. Fast alla dansade inte.
Jag kom hem klockan tio. Då var jag asa trött. Gick och la mig direkt efter let's dance.

Lördag, Vaknade typ klockan nio. Sen kl ett  kom mormor och hämtade mig och mina syskon. Vi gick på genrepet till finalen i melodifestivalen. Vi får alltid biljetter av mormor i julklapp. Det var kul.
På kvällen visste vi allt som skulle hända i finalen ( förutom vem som vann förstås). Jag tycker att det var bra att Anna vann. Jag hejade på henne. Hon är bara 17!!!

Söndag, Idag har inget hänt en så länge. Jag och Linda ska se Alice i underlandet kl 4. Det ska bli kul.
Resten av dagen ska jag bara vara hemma och slappa.


KRAM!

TORSDAG!!

Heeeejj!!
I hope everyone is fine!
Idag har jag varit i plugget som vanligt. På kvällen så var jag, Hanna, Min lillebror, mamma och Hannas mamma och handlade på "WILLYS". Vi handlade till klassfesten imorrn. Vi köpte typ 5 påsar chips och 5 flaskor cola, ( haha, nyttiga gänget! =)))<333 ) Aja, jag hoppas det blir en kul dag imorrn! Då kommer Hanna hit och ska göra sig i ordning med mig.

KRAM!


TISDAG!!

Heej! Har typ ingenting att göra. Jag sitter bara hemma och tråkar.

Om typ en och en halv timme ska jag till dansen. Det blir andra gången. Aja, Bellis var inte i skolan idag. Så vi hade vekarie. Hon var jätte dålig!!!  Fast vi fick sluta klockan ett för att vi hade varit i skolan två timmar extra två andra dagar. ( egentligen inte hennes förtjänst.)

Aja, pallar inte skriva mer.

KRAM!

Ps: Inlägget är 2 dagar sent.


ONSDAG!!

Hej alla! Idag hade vi ett tredje nationellt prov i svenska. Det var jättelätt. Det var fri skrivning, och vi fick välja mellan att skriva om "En händelse jag minns", " En utflykt", eller "Min koja". Jag valde " En utfykt". Och jag skrev om när vi åkte till New york! Aja, min pianofröken hade ringt mamma och sagt att hennes son var sjuk och att det inte var nåt piano idag. Men mamma hade inte sagt det till mig. Så när jag kom till pianot fick jag reda på det. Och jag var tungen att gå hem igen. Aja, pÅ på fredag är det klassfest. Vi har kändistema och jag ska klä ut mig till Miley Cyrus. (hihi:)) Jag tror det kommer att bli jättekul! Jag och några andra i min klass ska ordna festen tillsammans med vår föräldrar. Jag och min mamma ska ta hand om musiken. ÅÅHH! Jag längtar till fredag!!!
Aja, nu måste jag göra läxan!

KRAM!


Hemma igen

Tjena mors! Kom hem för typ två dagar sen men har inte orkat skriva. Här kommer iallafall lite bilder från U.S.A.



1. Utsikten från Empire state building.

2. Utsikten på kvällen från Rockefeller center.

3. Frihetsgudinnan (93 meter hög).

4. Time square.

5. Empire state building

6. Manhattan.

7. Ground zero

8. American museum of natural history

9. Central park.

10. En cool bil.



















RSS 2.0