IMORGON!

Imorgon måste jag gå upp klockan fyra. Då bär det av mot New york!!!

Jag kommer inte att kunna skriva på en vecka. Men när jag kommer hem lovar jag att lägga in massa bilder därifrån.

Aja, nu måste jag packa för jag har typ inte packat någonting.

Puss och kram!

FREDAG!!

Hejsan svejsan!! <333 nu sitter jag och kollar på Let's dance! Jag hejar på Molly och Claudia. Molly har varit min lärares elev!

Idag i skolan så hade vi bild. Det var jätte roligt och vi fick göra vad vi ville bara det var konstnärligt.

Aja, skrev inte så mycket idag men pallar inte.

KRAM!

TORSDAG!!

Tjenaree!! Idag är det torsdag. Jag gillar torsdagar. För det första är det min kortaaste skoldag. För det andra så har vi mycket musik. Och för det tredje så har jag ingen tid att passa till aktiviteter. Aja, nu är det iallafall bara lite mer än två dagar kvar tills vi åker till new york!! Åhh! Vad jag längtar!!

Idag åt vi tacos till middag. Det är jätte gott men jag suger på att äta det. Jag dräller jätte mycket.

Aja, nu ska jag se på Glee.


KRAM!

ONSDAG!!

Tjenare. tjenare! Idag hade vi ett till nationellt prov. Jag tycker att det var lättare och gick bätte den här gången. Aja, på eftermiddagen var jag på mitt piano. Det är bara tjogo minuter långt. Jag skulle vilja ha längre. Men det skulle bli dyrare och inte alls lika nära där jag bor.


Ikväll har jag asa mycket att göra. Jag ska: Öva på min piano läxa, Skriva klart inlägget, spackla i mitt rum, göra läxan och äta middag.

Aja, nu måste jag göra allt det här.


KRAM!


LINDA!!

Hej! Det här inlägget är till din ära LINDA!! Jag älskar dig precis som du e och kan inte sluta tänka på dig!
Jag hör din röst inom mig och jag hoppas du älskar mig!!


KRAM LINDA FRÅN VILMA!!!

TISDAG!

Heeej bloggen!

Är asa trött idag och orkar inte gå till skolan. Idag ska vi ha slöjd och engelska teater (bra) och nationella prov i svenska (jobbigt) Aja, I kväll ska jag gå på min första dans lektion. Det kommer nog att bli kul. Jag dansar med 99:or men jag är född i november så det gick bra ändå. Måste gå om fem minuter! Önska mig lycka till på det här provet med!


KRAM!


NEW YORK!!




 Åhh!! Jag längtar så himla mycket till 
 sportlovet. Då ska hela
 familjen på pappas sida åka till new
 york!! 
 På bilden ser du hotellet som vi ska bo
 på. Det ska bli jätte häftigt
 att bo i en skyskrapa!!



 KRAM!
 
 







Cupcakes!

Heej! Idag har jag bara varit hemma och slappat. Det kan vara ganska skönt ibland. Vid fyra fick vi besök av min lådsasmammas syster och hennes två barn, Sixten och Sigrid. Tillsammans åt vi jätte snygga och goda cupcakes.(se nedan) Dom var såklart hemmabakade.Ikväll ska jag se på melodifestivalen. Darin och Alcasar är dom enda som jag känner till som ska vara med. Aja, nu ska jag kolla på Malvinas dator.

 

Foto:Malvina,mykke.blogg.se
Musikval:Malvina & Vilma

Kram!


:D




DONKEN=)))

Tjenare! Slutade tidigt idag. Jag åt inte lunch på skolan för det blev någon äcklig kyckling. Istället åt jag på donken! (mc donalds) med moa och nästan alla i 5f. Imorse var jag tvungen att plugga till SO-provet. Det var as jobbigt och provet var svårt. Hoppade över typ 5 frågor som jag inte kunde. Provet i helhet gick inte så bra. Nu är klockan kring halv två och jag och Malvina ska spela indiana jones snart. Och så ska jag kolla på tv.


KRAM!


PLUGGET!! :((((

Orkar inte gå till plugget idag. Vi ska ha prov på en sak som jag inte hann träna på igår.
Igår åt jag 2 semlor. En hos Lovisa och en hemma. Båda var JÄTTEGODA! Måste gå om tio minuter och måste hinna packa väskan. Önska mig lycka till på provet!


KRAM!

Lovisa<33333

Tjooo bloggen!!! Idag har det varit skola. Jobbigt som vanligt. Efter skolan åkte jag hem till min kompis
Lovisa<33333. AAS kul. Spelade data och kollade på hemska saker i kina. Fick semlor! (fettisdagen idag).Aja jag har typ 14 läxor till imorrn så måste plugga nu.


KRAM!

TEATER =)))))

Mondagar är urjobbiga!!! Känner mig hängig efter helgen. I skolan hände typ ingenting. Likadan måndag som alltid. Efter skolan hade jag teater=))). AAAS kul!! Går med Stephanie som går i min klass, fast hon tycker inte att det är så kul. Aja, nu ska jag kolla lite på mina kompisars bloggar, skriva dagbok och sova. TJOOOO!!

SÖNDAG!

Jag hatar söndagar! Måste lägga mig tidigt ikväll för det är skola imorrn. Ellen ( musicisme.blogg.se ) som är min syster tänker ragga upp mig senare för att få glass av mig och mina kompisar som kommer sen. Vi ska planera för vårat klassdisco. Aja, måste röja  TjOOO!


Facebook!<3333

Glömde säga att jag har facebook. Sök på vilma blanck så får du upp underbara mig!
 

(PS. Kanske inte addar dig)


BOWLING! (var sämst)

TJAOO! Idag har jag bowlat, var sämst men det var ändå kul. Martin Timell spelade två banor bort. (kanske inte världens kändaste kändis men det var ändå coolt.) Sen var vi och fikade hos min låtsaspappas (Olles) föräldrar. De har världens sötigaste hund som heter Nalle.


Ikväll ska vi äta kebab. AAAAS GOTT!!

Hade bra!


SKRIDSKOR! :(

Tjaooo!! Har precis kommit hem från skolan och fixat min blogg. Fast jag var inte i skolan utan på östermalms IP. Det var ASA TRÅKIGT och jag frös häcken av mej! Jag ville inte åka mer vid halv tolv tiden men vi var tvungna att stanna till ett. Lär man sig mer av att sitta på att sitta på en bänk i en och en halv timme än att gå hem!

Aja, nu är jag iallafall hemma. Den här veckan har gått jätte fort. Det känns som att det var tisdag igår och plötsligt är det fredag. Ikväll ska jag bara slappa framför tv:n.

Ha det bra!


Ny design!

By www.musicisme.blogg.se

KRAM!

Välkommen till min nya blogg!

Heeeej! Välkommen till min nya blogg! Många som jag känner har blogg och jag tycker att det verkar kul så jag tänkte att jag också skulle starta en. Hoppas du gillar den och läser den ofta. BYEEEEE!!!

RSS 2.0